Het bodypaintteam Verstappen.

Email.: info@bodypainteurope.com

Het bodypaintteam Verstappen bestaat in zijn geheel uit de familie Verstappen. Als bodypaintfamily zijn we uniek in bodypaint land. Inmiddels zijn de dochters Loes en Linda in de voetsporen getreden van hun vader Bert. En niet geheel onverdienstelijk. Bert won reeds meerdere prijzen . De bekenste prijs is wel de European Bodypaint Award 2002. Hij mag zich derhalve ( nog steeds ) Europees kampioen noemen. Zoonlief Thijs is inmiddels druk doende om ook de airbrush techniek onder de knie te krijgen en zal weldra aan wedstrijden gaan deelnemen. Dit alles onder de bezielende leiding van Carolien die zoals bij vele families als moeder de drijvende kracht is van dit succesvolle gezin.

Inmiddels hebben wij als team diversen optredens achter de rug. Reeds diversen instellingen hebben van onze bodypaint activiteiten kunnen genieten.

Als Europees kampioen zijn wij natuurlijk een geweldige publiekstrekker voor bedrijf of evenement. Ook voor pers en reclame doeleinden is bodypainten uitermate doeltreffend geschikt.

Het bodypaintteam Verstappen is inzetbaar voor body-painting , face-painting, grime, kinder- en carnavalssminck en temptoes ( tijdelijke tatoes ideaal voor markten en braderieŽn.)

Bodypainting is een gigantische succesformule voor uw:

- Evenement

- Beurs

- Festival

- Opening/presentatie van uw bedrijfs(formule)

- Televisie en theater optreden

- Personeel-kinder-privefeest

- Fotoshooting

- Prive ( erg leuk om iemand mee te verrassen )

- En nog vele andere mogelijkheden.

Bodypainting is vrij flexibel toe te passen met een commercieel gezien geringe investering (afhankelijk van het ontwerp en de tijdsduur).

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. De diversen galerijen visualiseren onze prestaties. Mocht u van mening zijn dat het bodypaintteam Verstappen voor u van dienst kan zijn neem dan gerust kontact met ons op. Wij staan u graag te woord .

Bodypaintteam Verstappen

Coniferestraat 12

5925 GW Venlo

telefoon.: 0031-(0)77-3873085

Mobiel.: 0031-(0)6-51294210

Email.: info@bodypainteurope.com